Søger du lærling?

Hvordan bliver du godkendt som praktiksted?

Inden du går igang med at søge efter en lærling, skal du godkendes som praktiksted. Dette kan gøres via Industriens Uddannelser på www.iu.dk. På listen skal du enten vælge personvognsmekaniker eller personvognsmontør.

Du kan også kontakte din nærmeste Tekniske Skole, som vil hjælpe dig videre i processen.

www.ug.dk kan du læse om uddannelserne personvognsmontør og personvognsmekaniker, hvor du ligeledes kan finde uddannelsesstederne, hvis du får brug for at kontakte din nærmeste Tekniske Skole. 


Informer os om, at du søger lærling

Når du er godkendt som praktiksted, kan du give besked til marketing@cac.dk, hvor du oplyser, om du søger lærling. Derefter noterer vi dig i vores databasen. Hvis vi får en ansøgning tilsendt eller bliver ringet op af en ansøger, kigger vi i databasen og finder det/de potentielle værksteder.

Du vil automatisk blive vist på værksteds-oversigtskortet på www.blivmekaniker.dk. Her er det muligt for lærlingene at sende en ansøgning direkte til det/de ønskede værksted.


Hjælp til stillingsopslag

Vi har lavet et standard stillingsopslag til Facebook, som du med fordel kan bruge, hvis du søger lærling. Vi retter den til med dine oplysninger, så du kan bruge den på din egen Facebook side. Du skal blot kontakte os på marketing@cac.dk, hvor du oplyser de rettelser du ønsker foretaget. 

Skabelon


au2lærling - hvad er det?

au2lærling er navnet på au2parts' lærlingeprogram. Lærlingeprogrammet består af en række tiltag, som alle er med til at styrke lærlingen personligt og fagligt. 

Vi har udarbejdet nedenstående to foldere, hvor du kan læse om tiltagene i au2lærling.

Værkstedsinfofolder

Lærlingeinfofolder 


Tilmeld din lærling til au2lærling

På nedenstående link kan du tilmelde din lærling til lærlingeprogrammet au2lærling.

Når du tilmelder en lærling til au2lærling, vil du blive opkrævet et årligt beløb indtil din lærling er udlært. Beløbet går til at dække overnatninger i forbindelse med de årlige lærlingedage. au2parts koncepterne betaler for al forplejning, velkomstpakken, markedsføring og aktiviteter på lærlingedagene (f.eks. Billet til Classic Race Aarhus).

Din pris pr. år: kr.. 1.995,- + moms
Transport frem og tilbage fra lærlingedagene betales af værksted. 

Værdipris alt i alt for au2lærling pr. år: Ca. 4.000 kr.

Konceptet betaler altså den resterende halvdel af den samlede pris pr. år. 

Tilmeld din lærling her

Lærlinge forsikring

Når du ansætter en lærling skal du huske at tegne en lærlingeforsikring - ellers kan det blive en dyr historie for dit værksted. 

Læs mere om forsikringen her samt find ud af hvordan du tegner lærlingeforsikringen. 


Lærling under 18 år?

Hvis din lærling bliver tilknyttet au2lærling, skal du være opmærksom på, at der kan blive serveret alkohol til nogle af lærlingedagene - bl.a. Classic Race Aarhus. Er din lærling under 18 år, skal der derfor udfyldes en samtykkeerklæring fra lærlingens forældre. 

Print samtykkeerklæringen her

Når du har fået samtykkeerklæringen underskrevet sendes en kopi til marketing@cac.dk