Teknicar teamer op med Håndboldskolerne

- Vi hylder Duften af fællesskab

Sportshallerne rundt omkring i landet har ligget øde hen de seneste mange måneder. Men snart fyldes landets haller med en masse glade og forventningsfulde håndboldbørn- og unge. Og vi kan vist roligt sige, at fælles for dem er en god mængde indestængt corona-energi.

Den 13. maj 2021 skyder DHF sæsonen for årets håndboldskoler i gang.

Dette år med nyt logo på trøjerne. Dansk Håndbold Forbund og Teknicar har indgået en to-årig samarbejdsaftale om hovedsponsorat for DHF Håndboldskoler gældende fra april 2021. Teknicar skal altså frem til 2023 være med til at give tusindvis af børn og unge en helt masse gode oplevelser på sommerens håndboldskoler over hele landet.

”Vi er utrolig glade for at have fået Teknicar med på holdet omkring Håndboldskolerne, som er en stor del af Dansk Håndbold Forbunds DNA. Og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Teknicar vil være en værdifuld samarbejdspartner og bidrage rigtig positivt til udviklingen af vores håndboldskoler, så endnu flere børn og unge i fremtiden kan komme på en DHF Håndboldskole,” siger direktør i Dansk Håndbold Forbund, Henrik M. Jacobsen.

Håndboldskolernes motto er ”Sammen. Stærkere. Bedre.”, og det er uden tvivl et stærkt fællesskab, vi som hovedsponsor bliver del af - og det ser vi frem til hos Teknicar.

 

Fakta om DHF Håndboldskoler

  • Der er i år planlagt 122 håndboldskoler fordelt på 98 foreninger
  • 700 børn og unge er allerede tilmeldt en af sommerens håndboldskoler, og der er stadig plads til flere
  • Håndboldskolerne afvikles fra midten af maj til og med efterårsferien
I kan tilmelde jer her:

Tilmelding

Duften af fællesskab

Teknicar er en værkstedskæde, der er dybt lokalt forankret. Og det forpligter. Vi ønsker som hovedsponsor at være med til at hylde det lokale fællesskab. Og det forstået på flere måder.

Vi vil gerne støtte op omkring det stærke fællesskab, der er så unikt ved Forenings-Danmark. Det sociale fællesskab, der er så vigtigt for børn i deres fritidsliv, og som i dén grad er blevet forsømt i dette corona-år, ønsker vi også at støtte op omkring.

Og endeligt, håber vi, vi som ny hovedsponsor for DHF Håndboldskoler også styrker vores værksteders følelse af fællesskab i kæden.

”Det er et fælles formål, vi står sammen om i samarbejde med DHF og øvrige sponsorer”, udtaler Koncept & Marketingchef, René Lang.

Marketing- og eventansvarlig, Katrine Koefoed-Stiller fortæller; ”Vores overordnede arbejdstitel er: Duften af fællesskab. For vi er nok mange, der i høj grad kan genkalde os sig duften af en sportshal, der emmer af aktivitet, sjov og ja, fællesskab. Og vi glæder os til at være med til at give børn og unge nogle glade, aktive og sjove dage ude i landets haller med deres gamle og nye venner.”

Facebook

Hold øje med Teknicar på landets håndboldskoler ved at følge os på Facebook.

Du kan også følge Håndboldskolerne på Facebook

DEL PÅ:


Teknicar sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev