Kør trygt din el- og hybridbil til service og reparation hos dit lokale Teknicar værksted

 

Hos dit lokale Teknicar værksted går vi ind for godt håndværk til alle biler. Også el- og hybridbiler. For vi kan nemlig også godt lide at udvikle os. Derfor har vi sendt vores Teknicar mekanikere på uddannelse. Elbiler med deres højspændingssystemer kræver nemlig lidt ekstra. Og det mestrer vi hos Teknicar.

Vores Teknicar værksteder er fuldt udstyrede med den rette teknologi og bruger kun godkendte, originale dele af bedste kvalitet. Service udføres efter alle forskrifter og bevarer fabriksgarantien på din el- og hybridbil. Præcis som du kender det fra din bil med brændstofmotor.

Vi kender vores kunder, og vi glæder os til også at lære din elbil at kende. Så selvfølgelig kan du køre din el- og hybridbil til et Teknicar værksted

Kig efter det grønne e, når din elbil skal på værksted

Det lille ekstra 'e' har vi sat på facaden for at vise dig, at her kan du trygt køre din el- og hybridbil til serviceeftersyn og reparation.

Find dit nærmeste
Teknicar e-værksted - klik her

Vi har tilsat et ’e’

Det grønne e viser, at hos Teknicar kan du trygt køre din el- og hybridbil til serviceeftersyn og reparation. Vi står klar til at tage os af din elbil og til at besvare de spørgsmål, du måtte have omkring din elbil.

Der kommer flere og flere forskellige mærker af elbiler, hybridbiler, plugin-hybrid og mild-hybridbiler. Men hvad betyder det egentlig? Her kan du læse om forskellen på de enkle mærker - klik her

 

e for elbil

e for elektrisk

Vi e'lsker det hos Teknicar

DEL PÅ:


Teknicar sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev