Tak for de første 10 år!

Teknicar siger tak til vores kunder for de første 10 år, hvor vores værksteder har sat en ære i at levere godt håndværk hver gang. Til alle biler og alle opgaver.

Hvorfor navnet Teknicar? Navnet signalerer noget med teknik, dvs. vores dygtige mekanikere, der altid arbejder med seneste nye teknologi og IT. Car, ja det giver sig selv. Det signalerer biler. Hos Teknicar kan du altid køre din bil på værksted og være sikker på, at din bil bliver serviceret og repareret efter alle forskrifter. Dét kalder vi Godt håndværk. Og det er til alle biler.

Nogle ting forandrer sig ikke. Teknicars DNA er det samme som for 10 år siden; Hos Teknicar holder vi begge ben på jorden og taler et sprog, som vores kunder forstår. Vi kender vores kunder og møder dem i øjenhøjde med et glimt i øjet. Grundstenen for hele kæden er, at vi aldrig går på kompromis med det gode håndværk. Og sådan har det været i 10 år.


Vær med til at fejre os!

I 10-året kommer der til at ske en masse både lokalt hos vores værksteder og på vores Teknicar Facebook-side. Så følg med både ude i dit lokalområde. Hvis du vil være sikker på ikke at misse et godt kampagnetilbud eller konkurrence, så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller hold øje med konkurrencer på vores Facebook-side

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

 

  Nyhedsbrev

Besøg vores Facebook

  Gå til Facebook

Skovgård Biler i Holsted har været med i alle 10 år.

   Henrik Nielsen fra Skovgård Biler:

Teknicar er et super godt netværk af mange små og forskellige værksteder. Det har sin charme, at vi alle er forskellige.

Men én ting er sikkert; vi deler passionen for det gode håndværk og sætter en ære i at levere det. Hver gang. Og vi finder altid den rigtige løsning til den enkelte kunde.

Dét er et stærkt fællesskab.

Jeg er klar på 10 år mere.

DEL PÅ:


Teknicar sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev