Måske er en erhvervsaftale noget for dig

Hos Teknicar får du professionel rådgivning baseret på mange års erfaring. Vi sikrer os, at din virksomhed får den nødvendige rådgivning i forbindelse med jeres bilpark - både når det gælder vedligeholdelse, reparationer og service.

Vi er en stærk samarbejdspartner, der tilbyder løsninger, der er tilpasset din virksomhed og dine behov.

Vi er en landsdækkende kæde, og du kan derfor få repareret og serviceret dine biler i hele Danmark med én aftale. Vi vil nemlig gerne være med til at gøre din hverdag nemmere og give dig et overblik over udgifterne på hele din bilpark.

Med en CAC Fleet aftale hos Teknicar kan du samle alle serviceringer og reparationer ét sted. Det betyder også, at vi gør administrationen lettere for dig, og samtidig får du selvfølgelig nogle fordele.

Hvad får du med Teknicar og CAC Fleet?
Med en erhvervsaftale med CAC Fleet får du flere gode fordele.

Vi tilbyder en landsdækkende timepris og fast pris på olie, kølervæske, hjulskift, dækopbevaring og dæk. Du vil altså få samme priser over hele landet, selvom du måske har afdelinger i både København og Lemvig.

En erhvervsaftale med Teknicar og CAC Fleet sikrer:
- Fælles fakturering, så du har overblik over reparationer.
- Ensartede aftaler
- At virksomheden altid har biler ude at køre.
- God service, hver gang bilerne er på værksted.
- Mulighed for lånebil under hele reparationen.
- Erhvervsleasing af nye varevogne.
- Service under garantien.
- Gode priser på reservedele af original kvalitet.
- Fast kontaktperson på alle aspekter af aftalen
- Mulighed for overvågning af service, syn og fejl på hele flåden med au2cloud
- 3 års garanti på alle reservedele og udført arbejde

Tekicar giver 3 års garanti
Når du får repareret og serviceret din bilpark hos os, får du 3 års garanti på det udførte arbejde. Det gør du, fordi vi kan stå inde for vores arbejde. Vores værksteder og mekanikere er stolte over det håndværk de leverer, og det står de inde for.

Se betingelserne her.

Få overblik over omkostningerne med au2cloud
au2cloud giver dig overblik over omkostningerne på din bil på en overskuelig måde. Med au2cloud får du overblik over, hvor meget du bruger på brændstof og reparationer.

au2cloud hjælper dig med informationer om fejlkoder, serviceindkaldelser, antal kørte km, værkstedsregninger og meget mere.
Det har aldrig været nemmere at følge med i omkostningerne på din bil.

Læs mere om au2cloud her.

Vi tilbyder også serviceaftaler
Det er muligt at tegne abonnementer til næsten alt, der gør et

travlt liv mere behageligt. Vi streamer og streamer, og med Teknicars serviceaftaleabonnement, au2sab, kan du gøre dit liv endnu nemmere.

Med en au2sab serviceaftale skal du ikke bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Her betaler du et fast beløb pr. måned i stedet. Vi skræddersyr aftalen, så den passer til dig og dine behov i samarbejde med dig.

Du kan vælge mellem en serviceaftale eller en service- og reparationsaftale alt efter dine ønsker. I en serviceaftale kan du både få dækhotel, fri lejebil ved service, syn og meget mere. Det er helt op til dig, hvad du ønsker, der skal være med i aftalen.

Hvorfor hedder det CAC Fleet?
Teknicar værkstedskæden hører til under Aktieselskabet CARL Christensen, i daglig tale CAC, der er importør af reservedele til den danske vognpark. Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN har siden 1967 været ejet af C.A.C. Fonden, der blev grundlagt af fabrikant Carl Christensen. Vi er dermed 100 % danske, og det er vi stolte af. C.A.C. Fonden er stiftet med det formål at yde støtte til danske samfundsgavnlige, kulturelle eller sociale formål. 

 

Erhvervskonsulent

MATHIES FYLLGRAFF

DEL PÅ:


Teknicar sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev