Kvalificerede mekanikere servicerer din bil

Hos Teknicar betaler du kun for det, du får. Det gør du, fordi alle reparationer afregnes efter det reelle materiale- og tidsforbrug. For at sikre at Teknicar værkstederne kan reparere og udføre serviceeftersyn på selv de nyeste biler, deltager Teknicar mekanikerne løbende i efteruddannelseskurser på de tekniske skoler.

Original kvalitet
Teknicar anvender reservedele af original kvalitet dvs. i samme høje standard, som din bil blev ”født” med.

Alle Teknicar værksteder har derudover adgang til biltekniske data, der er afstemt efter bilfabrikkens forskrifter. På den måde lever vi op til de krav og normer som sikrer, at din bil serviceres præcis, som fabrikken kræver det.

Service under garantien
Hos Teknicar har du i henhold til gældende EU-regler* mulighed for at få din bil serviceret i garantiperioden og samtidig beholde fabriksgarantien.* * Værkstedet skal blot servicere og reparere bilen efter bilfabrikkens forskrifter og anvende reservedele af original kvalitet.

Dokumentation
For at bevare din garanti skal du kunne dokumentere, at du har overholdt de anbefalede serviceeftersyn. Det er derfor vigtigt, at du sikrer dig, at din mekaniker stempler dit servicehæfte, samt at du har en udspecificeret faktura.

* af EU Gruppefritagelsesforordningen // ** For biler ny-indregistreret efter 1. januar 2003

 

DEL PÅ:


Teknicar sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev